Mutu a revenit la "locul faptei" şi jucat până la miezul nopţii!

"Briliantul" s-a întors la locul faptei. După şpriţul amical alături de Tamaş, de la naţională, Mutu a revenit în San Marino. De data aceasta cu noua sa echipă de club, Cesena, pentru care a debutat oficial, aseară, într-un meci din turul III al Cupei Italiei, cu Ascoli. A rezistat pe teren 120 de minute, iar echipa sa s-a calificat mai departe, în penultimul minut al prelungirilor!




Titular în partida din faţa divizionarei secunde, disputată pe arena "Olimpico" di Serravalle, Mutu nu s-a prea remarcat în prima repriză, una în care Cesena a stat mai mult la cutie. Mai prezent în joc în partea secundă, "Briliantul" a încercat poarta de la distanţă (57), dar balonul s-a dus mult peste. A şi marcat, din lovitură liberă (67), dar a şutat înainte de fluierul arbitrului, iar reuşita n-a fost validată. La reluare, balonul a lovit zidul şi s-a dus în corner. Putea decide totul în finalul timpului regulamentar (88), dar şutul său, deviat, a trecut puţin pe lângă! S-a trecut la prelungiri, iar Mutu a fost păstrat pe teren până la final de antrenorul Giampaolo. Când toţi se aşteptau la penalty-uri, Bogdani a calificat-o pe Cesena mai departe cu o lovitură de cap (119). În turul următor, Cesena o va întâlni pe Gubbio, care a trecut de Atalanta (4-3). Gubbio e chiar gruparea împotriva căreia Mutu a marcat un gol, într-un amical câştigat cu 3-1 de Cesena, pe 7 august.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com