Piturca e IDOL la Paris dupa ce l-a EXCLUS pe Mutu din nationala! Ce spun francezii dupa SCANDALUL din Romania:

Francezii se bucura ca au scapat de Mutu inaintea meciului din preliminarii!

 	Piturca e IDOL la Paris dupa ce l-a EXCLUS pe Mutu din nationala! Ce spun francezii dupa SCANDALUL din Romania:

Decizia lui Piturca de a-i suspenda pe Mutu si Tamas pe perioada nelimitata de la echipa nationala e comentata intens si la Paris! Suporterii care au comentat stire pe site-ul France Football cred ca si la nationala lor ar trebui luate masuri dure pentru actele de indisciplina ale jucatorilor.

"Foarte bine au facut! De-am putea si noi sa luam decizii asa stricte ca romanii ar fi extraordinar", scrie un fan, in timp ce altul crede ca decizia excluderii lui Mutu trebuia luata acum mult timp: "Avand in vedere ce a facut de-a lungul timpului, cred ca n-ar mai trebui sa joace. Sa asteptam sa piarda Romania inca doua meciuri si veti vedea ca va fi chemat iar".

Romania inaugureaza National Arena cu meciul contra Frantei de pe 6 septembrie, in preliminariile Campionatului European din 2012.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com