Ovidiu Ioanițoaia: Deşi ştie că Mutu şi Tamaş au băut o noapte întreagă, Piţurcă refuză s-o spună!

Prezent duminică seara la Recursul etapei, pe GSP TV, Piţurcă a repetat că i-a scos definitiv din lot pe Mutu şi pe Tamaş deoarece aceştia au părăsit cantonamentul înaintea “amicalului” din San Marino. Mai exact, au şters-o pe şest de la Grand Hotel din Rimini luni seara şi au revenit, conform versiunii lor, după un ceas şi jumătate, pe care l-ar fi petrecut în faţa unei ceşti de cafea, fără picătură de alcool! Băieţi de treabă, nu?

Persoane din rîndul angajaţilor hotelului declară însă că lucrurile s-au întîmplat altfel. Ele afirmă că, furişîndu-se pe o uşă de serviciu spre a nu fi zăriţi de secunzii “naţionalei”, instalaţi în hol, Mutu şi Tamaş s-au întors abia în zori, în jurul orei 5!! Sursele respective susţin că i-au văzut pe cei doi în barul stabilimentului amintit, de unde au plecat clătinîndu-se! Tamaş s-a poticnit pe scările de la intrarea în hotel, ba a şi căzut!

Greu de presupus că la antrenamentul din ziua următoare, cel oficial, programat la 11 dimineaţa, Piţurcă n-a sesizat că Mutu şi Tamaş, mai ales primul, sînt moi, apatici, lipsiţi de vlagă. Trebuia să observe numai şi pentru că, ne-a şoptit unul dintre “tricolori”, Mutu mirosea a vin de la o poştă, duhnea! Deşi n-a reacţionat pe moment, căci nu şi-a închipuit că doi fotbalişti consacraţi pot merge cu inconştienţa pînă acolo încît să se îmbete în ajunul unui meci, fie el şi contra unui adversar obscur, selecţionerul a început să se intereseze ce şi cum, să culeagă informaţii. Descoperind repede ce aveam să aflăm şi noi mai tîrziu, a luat măsura care se impunea: i-a exclus sine die pe cheflii!

Practic, Mutu şi Tamaş s-au exclus singuri. Cu atît mai mult cu cît nu erau la cea dintîi abatere, şi-au făcut-o cu mîna lor. Au comis-o şi acum plătesc. Un preţ usturător, dar la care trebuiau să se aştepte în condiţiile în care Piţurcă s-a dovedit de-a lungul timpului un antrenor ce nu tolerează ieşirile în decor. Nu le înghite şi nici nu le iartă.

Întrucît sînt absolut convins, chiar nu mă îndoiesc, că Piţurcă ştie bine că Mutu şi Tamaş au băut o noapte întreagă, surprinde faptul că selecţionerul evită să spună tot ce ştie! Întrucît nu minte, numai ascunde o parte din adevăr, e logic să ne întrebăm, dar şi să ne mirăm, de ce procedează aşa?! De ce foloseşte o omisiune pentru a încerca să protejeze nişte vinovaţi?!

Le-a promis celor doi că nu-i va băga în gura opiniei publice ori se gîndeşte să mai apeleze vreodată la ei? Poate una, poate alta, poate ambele, mărturisesc că nu cunosc răspunsul. Vom trăi şi vom vedea.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com