Dragomir rîde de reconstrucţia naţionalei: "N-avem nevoie de aşa ceva, avem nevoie de Mutu"

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a comentat excluderea lui Adrian Mutu de la echipa naţională, spunînd că Victor Piţurcă ar trebui să-şi schimbe decizia şi să-i cheme pe Mutu şi pe Tamaş la meciul cu Franţa.

Dumitru Dragomir a comentat şi ideea reconstrucţiei echipei naţionale, spunînd că este o prostie să faci o echipă numai pentru un turneu final şi că naţionala trebuie să aibă rezultate an de an.


"Nu cred că Piţurcă se va răzgîndi în privinţa lui Mutu, dar ar putea să le dea o palmă tuturor şi să-l ia la meciul cu Franţa. Dacă ar fi după mine, l-aş sancţiona rău de tot, după care l-aş convoca din nou. Rîd cu gura pînă la urechi cînd aud de reconstrucţie la naţională. Ce reconstrucţie dom'le? La naţională trebuie să ai rezultate an de an, nu odată la şase ani, cînd mai faci cîte o reconstrucţie", a spus Dumitru Dragomir la DigiSport Special.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com