Mutu si Tamas spera sa scape de suspendare! Asteapta salvarea de la fratii Becali

Cei doi fotbalisti ar putea fi ajutati sa-si rezolve diferendul cu Piturca de impresarii care le-au fost aproape in cele mai grele momente din cariera.


Adrian Mutu si Gabriel Tamas au gresit fata de Piturca, iar selectionerul a fost necrutator. "Regulile mele sunt stricte. Mutu si Tamas nu vor mai fi convocati la echipa nationala. Sunt eliminati definitiv", a spus Victor Piturca. Exista insa unele voci din anturajul primei reprezentative care au dezvaluit pentru CANCAN ca exista posibilitatea ca selectionerul sa ii cheme pe Mutu si pe Tamas cat de curand inapoi. Acest lucru s-ar intampla prin intermediul fratilor Becali. Victor si Giovani au fost impresarii lui Mutu si Tamas in trecut si i-au ajutat in momentele grele, iar acum se pare ca vor sa intervina pe langa bunul lor amic Piturca pentru a-i ierta. De altfel, printre tricolori se vorbea despre o implicare a agentilor imediat dupa ce antrenorul a facut public anuntul excluderii celor doi capitani. In sustinerea acestei idei vine si o "portita" pe care "Satana" a lasat-o in discursul sau din conferinta de presa de dupa meciul cu San Marino: "Daca voi mai apela vreodata la ei, o voi face doar atunci cand echipa va avea rezultate. Eu nu am nevoie de salvatori", a afirmat "Piti". Contactat telefonic, Victor Becali a negat vreo discutie purtata cu selectionerul pe aceasta tema, dar a subliniat ca nu crede intr-o excludere definitiva a lui Mutu si Tamas: "Nu stiu exact ce s-a intamplat acolo. Nu am vorbit cu Mutu, daramite cu Piturca. Nu suntem atat de prieteni incat sa ne conversam toata ziua la telefon. Din ce am inteles din discursul selectionerului, Tamas si Mutu ar mai putea fi chemati daca echipa nu e in criza. Acum nu cred ca e criza, pentru ca a fost primul meci, deci... Nu mi-as permite niciodata sa ii dau sfaturi lui Piturca si nici nu cred ca il poate influenta nimeni in luarea unei decizii. E normal ca el sa hotarasca, deoarece pentru rezultate el plateste. In plus, indicisplina trebuie sanctionata indiferent de meci", a afirmat Victor Becali.
Duritatea cu care a tratat Piturca acest caz, mult mai putin grav decat altele care s-au petrecut la nationala, a scos la iveala si o varianta "din culise". Conform unor surse credibile, Tamas se afla in vizorul lui Piturca inca din perioada mandatului sau anterior. Motivul este unul incredibil: fundasul il "teroriza" pe Ciprian Marica, unul dintre "copiii" lui "Piti", la fiecare actiune a nationalei. Sursele CANCAN sustin ca Tamas facea non-stop glume pe seama lui Marica si a faptului ca acesta incerca sa-l copieze pe Adrian Mutu. De altfel, Piturca a fost scos din sarite dupa ce Tamas a inceput sa cante in autocarul echipei dupa un antrenament, asezat fiind in spatele atacantului, "Marica, pentru noi, este Adi Mutu doi". Se pare ca "Piti" l-ar fi avertizat pe aparator sa inceteze cu astfel de gesturi. Tamas a continuat si in mandatul lui Lucescu cu glumele, "Satana" a aflat si l-a asteptat la cotitura pe fundas pentru a-l inlatura.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com