Libertatea: Cum l-au păcălit Mutu şi Tamaş pe selecţioner | Evadare cu premeditare!

Amănunte noi ies la iveală despre fuga din cantonamentul naţionalei a primilor doi căpitani, Adi Mutu (32 de ani) şi Gabi Tamaş (27 de ani). De teamă că vor fi recunoscuţi de românii din Rimini, cei doi tricolori n-au fost într-un bar, ci ar fi închiriat o cameră într-un alt hotel, unde ar fi făcut un chef cu femei şi cu alcool!



O sursă apropiată naţionalei ne-a dezvăluit şi locaţia în care Adi Mutu şi Gabi Tamaş au petrecut în noaptea de luni spre marţi. “În urma anchetei făcute de Victor Piţurcă s-au aflat toate detaliile evadării celor doi. Au plănuit totul foarte bine. Le-a fost frică să nu fie recunoscuţi de românii din Rimini, care nu sunt puţini, şi să se trezească fotografiaţi sau filmaţi. Aşa că s-au hotărât să închirieze o cameră într-un alt hotel de acolo şi au organizat o petrecere”, ne-a spus un oficial al federaţiei, care a dorit să-şi păstreze anonimatul.


Cesena îl apără pe «Briliant»


Sursa noastră s-a arătat surprinsă de complexitatea planului şi e convinsă că totul a fost premeditat: “Nimic nu a fost lăsat la întâmplare şi nu a fost o plecare spontană. E posibil ca Mutu să fi trimis vreo cunoştinţă care să-i închirieze o cameră într- un alt hotel. Rimini e la doar 30 de minute de Cesena, avea pe cine să roage să-l ajute”. Ultimul act de indisciplină comis de Adrian Mutu, care a fost exclus din naţionala României pentru că a petrecut cu alcool peste program înaintea amicalului cu San Marino (1-0), nu a avut darul să-i îngrijoreze pe oficialii Cesenei. “Mutu şi-a dat seama că a greşit. Nu suntem îngrijoraţi din cauza lui. Considerăm că a fost vorba de un episod singular, pentru care a fost deja pedepsit”, a declarat Lorenzo Minotti, directorul tehnic al clubului italian.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com