"Piţurcă ar fi procedat la fel dacă era vorba de fiul său!"

Adrian Mutu şi Gabi Tamaş au fost excluşi definitiv de la naţională de Victor Piţurcă după escapada din San Marino.

Unul dintre cei mai mari susţinători ai atacantului Cesenei, Cristi Borcea, spune că în situaţia de faţă, Mutu ar fi avut mai amre nevoie de echipa
naţională decât naţionala de el.



"Nimeni nu îi poate contesta calitatea de fotbalist. La vârsta, el ar fi avut mai multă nevoie de echipa naţională decât ar fi avut naţionala de el. Şi dacă era copilul lui, Piţurcă ar fi procedat la fel. Toată viaţa îl voi susţine pe Adrian Mutu, ceea ce a făcut el în Italia, nu a reuşit niciun fotbalist român. Piţurcă a făcut foarte bine, a fost un avertisment, niciun jucător care va veni la naţională nu va mai face altceva decât ceea ce spune selecţionerul." a spus Cristi Borcea la gsptv.

Preşedintele executiv al "câinilor" le dă o veste bună dinamoviştilor precizând că Mutu va reveni să joace pentru un sezon la echipa din Ştefan cel Mare.

"Sută la sută un an de zile Mutu va juca la Dinamo înainte să se retragă."
a precizat preşedintele executiv al "câinilor".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com