Adrian Mutu, "îngheţat" la cota 32

“Briliantul” a dat cu piciorul ocaziei de a deveni golgheterul “all-time” al României, după ce împreună cu Tamaş, l-a scos din minţi pe Victor Piţurcă, părăsind hotelul în care era cazată naţionala, înaintea partidei cu San Marino. “Nu accept asemenea lucruri. Mutu şi Tamaş, sunt excluşi de la naţională!”, a tunat selecţionerul, la finalul partidei cu San Marino (1 – 0).



Un simplu search pe google cu numele Adrian Mutu, aduce următoarele rezultate: succese şi goluri, împliniri şi dezamăgiri, o suspendare de şapte luni pentru consum de droguri, certuri şi împăcări cu fraţii Becali şi Nicu Gheară, femei şi maşini frumoase. Pentru fanii înfocaţi ai “Briliantului”, toate acestea păreau să fie uitate. Adrian Mutu, la cei 32 de ani, datorită ghinionului anulării amicalului cu Argentina şi perfectării partidei cu San Marino, putea deveni golgheterul “all-time” al naţionalei. Adunase 32 de goluri sub “tricolor”. Cu doar trei mai puţin decât recordul “naşului” său, Gheorghe Hagi. Să ne mai amintim că urma o altă partidă uşoară pentru România: cea cu Luxemburg?! Ce l-ar fii oprit să mai înscrie de patru ori şi să intre în istoria fotbalului românesc? Bineînţeles, o escapadă obişnuită din hotelul unde era cazată “naţionala”, de data aceasta cu Gabriel Tamaş, şi fără voia selecţionerului. Mai mult, gurile rele susţin că Mutu şi Tamaş au ajuns la hotel, după câteva ore bune, timp în care au consumat şi alcool. Poate, Mutu a ţinut să reamintească tuturor de ce primul său antrenor, Mihai Ianovschi, l-a poreclit încă de când era mic <>, sau, de ce a avut probleme, rând pe rând cu Gicu Dobrin, Iordănescu, Mourinho, Răzvan Lucescu şi Piţurcă. Cu siguranţă, însă, şi-a luat <> de la echipa naţională!


Piţurcă: “Mutu şi Tamaş, sunt excluşi de la naţională!”

Selecţionerul, deranjat de primirea de care a avut parte, chiar la începutul celui de-al treilea mandat la naţională, din partea căpitanului Mutu şi a vice-căpitanului Tamaş, a ţinut să lămurească lucrurile: “La mine, regulile sunt stricte! Ei ştiau acest lucru. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, am pierdut doi jucători valoroşi, dar viitorul nu se poate decide în aceste condiţii. În acest moment, cei doi, sunt eliminaţi definitiv de la naţională!”.

“E decizia cea mai bună”

Susţinători în trecut ai lui Mutu, acum, atât Mircea Sandu, cât şi Mitică Dragomir au căzut de comun acord că Piţi a luat decizia înţeleaptă, iar “Briliantul” nu mai putea fii tolerat la nesfârşit. “Am crezut cu toţii că s-a învăţat minte, mai ales că mai are de jucat doi, trei ani şi apoi agaţă ghetele-n cui. Putea intra în istoria fotbalului românesc, însă şi-a dat cu stângul în dreptul. Păcat de talentul lui, putea mai mult… Decizia lui Piţurcă e cea mai bună”, au subliniat cei doi.

Mutu: “Îmi pare rău, am greşit…”

“Briliantul” a încercat să se scuze: “Am întârziat o oră faţă de cea la care ne spusese Nea Piţi să venim şi ştiţi cum este dânsul, foarte strict. Ne cere să respectăm regulile”, iar apoi a recunoscut că a făcut o mare greşeală: “Am greşit, recunosc, dar credeţi că mie nu îmi pare rău?! Am auzit decizia lui Nea Piţi, dacă eram în locul dânsului, aş fii făcut la fel. Dacă mai sunt chemat la naţională, vin cu mare plăcere”. Acum, după ultima boacănă, “Briliantul” şi-a pierdut cuvântul şi în faţa prietenilor din Piteşti, cărora la doar 16 ani, le-a promis în scara de bloc, “poştind” la o sticlă de bere la doi litri: <>!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com