"Generaţia lui Mutu, frustrată de Hagi"

Psihiatrul Gabriel Diaconu a găsit o cauză pentru care "Briliantul" şi-a dat în petic de mai multe ori de-a lungul carierei, fără să fi învăţat din greşeli.

Starul Adrian Mutu a călcat din nou pe bec, batjocorind regulile impuse la echipa naţională de fotbal a României de selecţionerul Victor Piţurcă.

La fel ca de fiecare dată atunci când iese în decor, "Briliantul" îşi pune cenuşă-n cap, cerându-şi scuze pe un ton umil, mieros, şi promite că se va schimba. Piţurcă nu-l mai crede şi a dezvăluit că atacantul echipei Cesena l-a sunat de mai multe ori în ultimele zile, pentru a-l convinge să îl ierte pentru actul de indisciplină comis înaintea partidei cu San Marino.


În acelaşi mod a procedat Mutu şi cu fostul selecţioner Răzvan Lucescu, după ce a făcut-o lată înaintea confruntării oficiale cu Serbia.


"A dus povara supranumelui de «Briliant»"

Comportamentul infantil pe care îl are Adrian Mutu poate deveni uşor subiect de studiu psihologic. De-a lungul timpului, mai mulţi medici i-au recomandat fotbalistului să apeleze la ajutorul unui specialist în psihiatrie.

Gabriel Diaconu, medic psihiatru la Clinica "Sapiens Medical Center" din Bucureşti, este de părere că Adrian Mutu a adunat multe frustrări de-a lungul vremii, iar asta s-a repercutat asupra comportamentului său: "El a dus povara supranumelui de «Briliant» şi nu a rezistat presiunii. Deşi are calităţi, nu le-a exploatat pe deplin. Un mare handicap pentru el a fost că tot timpul a trăit în umbra unui avatar. Adică a lui Gheorghe Hagi. De fapt, generaţia lui Mutu şi Chivu a fost frustrată de Hagi. Mutu poate s-a gândit că nu poate rămâne în istorie prin altceva, decât prin acest comportament".


"Mutu a atins un nivel profesional şi financiar, dar la un moment dat a plecat pe altă planetă şi nu a ştiut să mai revină.“
GABRIEL DIACONU, medic psihiatru


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com