Nu sunt de acord cu decizia! Încă un TITULAR al naţionalei îl ROAGĂ pe Piţurcă să-i cheme pe Mutu şi Tamaş cu Franţa!

Mutu şi Tamaş au "călcat pe bec" în cantonamentul din Italia premergător partidei cu San Marino, iar Piţurcă a anunţat imediat după meci că cei doi pot spune deja adio echipei naţionale.

Majoritatea oamenilor de fotbal au salutat decizia selecţionerului, dar nu de aceeaşi părere au fost şi jucătorii naţionalei.

Mai mulţi titulari ai primei reprezentative s-au exprimat în favoarea rechemării celor doi la lot pentru meciul cu Franţa, decisiv pentru calificarea la CE 2012, iar Dorin Goian are un punct de vedere similar.
"Goe" spune că cei doi sunt oameni de bază, care dau consistenţă jocului naţionalei României şi că prezenţa lor pe teren în meciul cu Franţa ar conta enorm pentru obţinerea unui rezultat bun.


"Mi-aş dori ca Tamaş şi Mutu să fie chemaţi din nou la lot. Absenţele lor vor afecta prestaţia echipei. Piţurcă ar putea fi îmbunat până la partida cu Franţa.


Pentru noi ar fi mult mai uşor ca Gabi şi Adi să fie pe teren. S-a văzut asta şi în meciul cu Bosnia, când Tamaş a fost pe teren, iar Mutu ne-a scos din nou
", a declarat Goian la Sport.ro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com