Pus din nou la zid! "Mutu a dat cu piciorul şansei de a ajunge în istoria fotbalului românesc"

Helmut Duckadam, eroul Stelei de la Sevilla, din finala Cupei Campionilor câştigată la penalty-uri în faţa Barcelonei, a vorbit si despre Adi Mutu intr-un interviu pentru ProSport.



Adrian Mutu şi Cristi Chivu sunt cei mai talentaţi jucători români din ultimul deceniu. Mutu a ratat multe şanse în carieră, iar Chivu nu a prea jucat la Inter pe postul pe care-i convine. Ce părere aveţi despre ei?
Doi jucători total diferiţi. Unul foarte serios, care şi-a văzut de treabă şi este foarte apreciat, şi aici mă refer la Chivu, şi altul, adică Mutu, care a dat de foarte multe ori, ca şi în ultima perioadă, cu piciorul la şansa de a ajunge în istoria fotbalului românesc prin depăşirea lui Hagi ca număr de goluri marcate la echipa naţională. Nu a avut grijă de talentul lui.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com