"Ce, se împiedica Chivu de Mutu şi Tamaş?" Şansa IMENSĂ ratată de 'Briliant' pentru un şpriţ

Victor Becali nu e convins că îndepărtarea "petrecăreţilor" Mutu şi Tamaş de la echipa naţională va reprezenta un imbold suficient de puternic pentru Chivu, în tentativa lui Piţurcă de a-l convinge să revină sub tricolor. Agentul de jucători crede că atmosfera negativă creată în jurul echipei naţionale şi actele de indisciplină au jucat un rol destul de important pentru fundaşul lui Inter, în luarea deciziei de a se retrage şi spune că îşi doreşte enorm să-l revadă pe Chivu în tricoul "galben"



"Se împiedica Chivu de ăştia doi sau care e problema? NU am vorbit niciodată cu el despre asta. Nu ştiu de ce s-a retras, dar nu cred că avea o problemă cu Mutu şi Tamaş. Nu pot spune că ăsta e motivul pentru care s-a retras. Cred că e vorba de atmosfera din jurul echipei naţionale, dar nu pot spune că e vorba de Mutu sau Tamaş.

Mai mulţi jucători erau nemulţumiţi de atmosfera din jurul echipei naţionale.

Chivu va fi apropiat de echipa naţională cât timp va juca fotbal. E normal să se simtă aşa. Eu mi-aş dori din tot sufletul ca el să revină. E un jucător important.

Probabil că Piţurcă va avea o discuţie cu el şi voi interveni şi eu, dacă depinde ceva de mine. Dar nu ştiu cât depinde de mine. Să dea Dumnezeu să reuşească Piţurcă să-l convingă
", a declarat Victor Becali la gsptv.

Becali a vorbit şi despre şansa imensă pierdută de Adrian Mutu, din cauza escapadei care l-a scos din vederile selecţionerului. Atacantul Cataniei se afla la doar trei goluri în urma lui Gică Hagi în clasamentul golgheterilor all-time ai naţionalei, însă acum depăşirea acestui record pare o utopie

"Pentru Mutu sunt convins că era foarte important să-l egaleze pe Hagi în clasamentul golgheterilor. Nu e vorba de orice jucător, iar Mutu era foarte aproape să-l depăşească", a spus acesta.

32 de goluri a înscris Mutu la echipa naţionala, cu 3 mai puţin decât Gică Hagi

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com