Mutu dăunează grav sănătaţii colectivului! "Astfel de jucători trebuie să stea cât mai departe de naţională"

Gestul celor doi tricolori, Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş, a atras atenţia oamenilor de fotbal care îi critică pe cei doi jucători şi aplaudă decizia selecţionerului Victor Piţurcă de a-i exclude definitiv din lot.

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că jucători precum Adrian Mutu, indiferent de talentul său, nu sunt buni pentru o echipă naţională, deoarece gesturil sale dăunează colectivului din interiorul lotului.


"Şi eu dacă eram în locul lui Piţurcă făceam la fel. Şi noi avem aşa probleme cu Bakari Sare, care a greşit şi nu mai are ce căuta la prima echipa. Există nişte reguli în fotbal care trebuie respectate pentru a păstra sănătatea colectivului. Şi dacă nu au băut un şpriţ, nu contează, important este că nu au respectat programul. Toţi jucătorii, mai ales cei de nivelul celor doi, ar trebui să ştie aceste lucruri. Nu ştiu dacă ar trebui să fie o decizie definitivă, dar pentru un timp oricum trebuie excluşi. Dacă eram eu, cu siguranţă nu mai prindeau meciul cu Franţa şi oricum acel meci nu mai depinde pentru calificarea noastră. Trebuie să avem în vedere că este vorba despre acelaşi personaj care face acte de indisciplină repetate şi părerea mea e că trebuie să stea departe de echipa naţională" , a spus Mureşan la Digi Sport.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com