Razvan Ioan Boanchis: Mutu si Pancu impotriva Frantei

Banel Nicolita, Codrea, Ovidiu Petre si Cocis sunt jucatori civilizati, harnici, receptivi. Fata de Banel Nicolita, cel putin, nu mi-am ascuns niciodata simpatia.

Dar in Romania mai exista vreo 10 milioane de insi care traverseaza pe verde si nu sunt convocati la nationala. Cocis alearga, respecta sarcinile tactice, te poti baza pe el. De la mijloc spre poarta adversa, insa, e sterp.

Nu scoate om din joc prin dribling, centreaza modest, nu da pase decisive, dar suteaza de parca ar pasa. Calitatile fizice l-ar ajuta pe Ovidiu Petre sa practice onorabil orice sport, fara a straluci in vreunul. Ca sa batem Franta, e nevoie de fotbalisti. De Mutu si de Pancu. Fara Mutu, nu stiu daca invingeam Luxemburg, la Piatra Neamt, iar cu San Marino am tinut-o in 0-0 pana prin minutul 70. Dupa o noapte grea, Mutu este mai eficient decat bine dormitii Ovidiu Petre, Codrea si Cocis la un loc.

Pancu, fotbalistul emblematic al Rapidului modern, reprezinta cel mai valoros om cu profil ofensiv din campionatul nostru. Cand intra pe teren, defriseaza si aprinde lumina. In ceea ce priveste pregatirea fizica, Pancu e peste fotbalagiii cu 10-15 ani mai tineri decat el. Sustinand toate astea, nu inseamna ca as contesta priceperea lui Piturca. In 2005, selectionerul a invins Cehia, aflata atunci pe locul doi in clasamentul FIFA, desi nimeni nu-i dadea vreo sansa dupa ce a anuntat primul „11”, din care faceau parte Cocis, Ovidiu Petre si Mazilu. A fost 2-0, dar golurile le-a marcat tot Mutu. Impotriva Frantei, ar trebui sa folosim fotbalistii (Mutu si Pancu), iar daca pierdem, sa reconstruim echipa cu muncitorii.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com