Drum închis pentru party-boys: Delete Mutu şi Tamaş!

Chiar dacă a lăsat impresia că i-ar mai putea chema vreodată pe cei doi chefli la "naţională", Victor Piţurcă le-a pus deja acestora ştampila de interzis.

Piţurcă rămîne ferm şi nu cedează presiunilor subterane care se fac pentru a-i ierta pe Mutu şi pe Tamaş, chiar dacă la conferinţa de presă de după partida San Marino-România (0-1) a dat senzaţia că lasă o portiţă deschisă. "Într-o situaţie de criză nu i-aş mai convoca niciodată. Poate doar cînd echipa naţională va avea rezultate", e declaraţia care le-a dat speranţe celor doi fugari din cantonamentul "naţionalei" de la Rimini.


Nu mai vrea să mai audă de ei

Selecţionerul este însă hotărît să nu mai apeleze în nici o situaţie la cei doi. În discuţiile cu apropiaţii săi, Piţurcă a spus însă de mai multe ori că "nici nu vreau să mai aud de ei vreodată. Pentru mine, nu mai există! Gata! S-au întîmplat prea multe, e clar că degeaba discuţi cu ei, că tot fac numai ce vor. Păi, aşa, o să se întrebe şi ăia mai mici dacă nu pot să plece şi ei din cantonament cînd au chef, dacă tot nu se întîmplă nimic, nu se ia nici o măsură".

Mutu a încercat să-l înduplece
De marţi seară, de cînd a aflat că Mutu şi Tamaş şi-au petrecut noaptea precedentă în Rimini, şi pînă miercuri la prînz, cînd lucrurile au devenit publice, jucătorul Cesenei a încercat de mai multe ori să-l convingă pe selecţioner să se răzgîndească. Surse federale susţin că "Mutu a apelat şi la intervenţii din partea unor prieteni comuni, dar nici asta n-a ţinut la Piţurcă. N-a cedat. Asta a fost încă o greşeală din partea lui Adi. Ştia prea bine că astfel de strategii nu merg la Piţi. E clar, n-o să-i mai cheme chiar niciodată. Asta a fost picătura care a umplut paharul".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com