Chivu s-a retras din cauz betiilor lui Mutu! Declaratia cu care Piturca arunca nationala in aer!

Selectionerul Piturca face tot ce poate sa il readuca la nationala pe Chivu!

 	Chivu s-a retras din cauza BETIILOR lui Mutu! Declaratia cu care Piturca arunca nationala in aer!

"Un capitan cum este Chivu are motive sa fie suparat daca se intampla ce se intampla. Daca vin colegi a doua zi la antrenament si miros a bautura, normal ca un capitan trebuie sa ia atitudine", a spus Piturca la gsptv.

Selectionerul vrea sa il asigure astfel pe Chivu ca Mutu nu va mai imbraca tricoul nationalei atat timp cat el va fi selectioner. Chivu s-a retras din cauza lui Mutu de la prima reprezentativa, conform surselor apropiate nationalei. Chivu e deranjat ca se tot vorbeste despre o nationala a lui Mutu, desi atacantul a tinut-o numai in escapade si baute cand a fost convicat la echipa. Satul de toate iesirile Briliantului, Chivu a anuntat ca se retrage inaintea meciului cu Bosnia, invocand motive personale.


"Oricum voiam sa discut cu Chivu. La nunta fetei lui Becali ne-am intalnit si am stat de vorba 5 minute, dar nu despre asta. In mare, stiu despre ce este vorba", a mai spus Piti.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com