Celebrul cântăreţ italian Al Bano se compară cu atacantul Cesenei: «Mutu este artist, ca mine!»

Celebrul cântăreţ italian a acordat un interviu ziarului Libertatea si s-a declarat fascinat de jocul fotbalistului român Adrian Mutu (32 de ani)



Sunteţi italian, ceea ce mă face să cred că sunteţi şi microbist.

Se putea altfel?! (râde) Dacă un italian nu iubeşte fotbalul, dacă nu are acest microb în sânge, înseamnă că nu e italian. Fireşte că-mi place fotbalul! Echipa mea favorită este AC Milan.


În Serie A evoluează câţiva jucători români importanţi...

Cine nu-i ştie pe Mutu, “Il Fenomeno”, sau pe Chivu? Aşa jucători mai rar! Sunt foarte talentați şi cred că orice echipă din lume ar vrea să-i aibă în lot.


V-ați dori ca ei să joace la AC Milan?

Este un vis frumos, dar nu ştiu dacă se va realiza vreodată. Ar fi nemaipomenit ca preşedintele lui AC Milan să-i poată aduce pe amândoi la echipă.


Ce vă place în mod special la Mutu?

Mutu e artist, ca mine. Ştie să facă spectacol când are mingea la picior. Se vede că trăieşte pentru fotbal. Cesena, echipa la care joacă acum, a reuşit să transfere un fotbalist fascinant. Este foarte puternic pe gazon şi are o personalitate pe care nu o întâlneşti la toți jucătorii.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com