Mutu şi Tamaş şi-au plănuit în amănunt fuga din hotelul naţionalei » Evadaţi prin magazie

Cei doi jucători au lipsit peste 6 ore dincantonament. Piţurcă i-a simţit suspect de obosiţi la antrenamentul oficial de marţi dimineaţă, a demarat o anchetă şi a aflat amănuntele unui film de aventuri


Escapada nocturnă a cuplului de drink-boys Mutu - Tamaş are conotaţiile unui film de aventuri. Povestea reală a evadării din cantonament a celor doi începe luni seara, după stingerea de la ora 22:00, cînd jucătorii trebuiau să fie în camere, la odihnă. Mai ales că a doua zi dimineaţă era programat antrenamentul oficial pentru jocul cu San Marino.

"Au avut un întreg plan"
Pe cînd restul lotului se conforma regulilor impuse de Piţurcă, Adrian şi Gabi preparau fuga din cartierul general al "tricolorilor", pe la 23:30.

"N-a fost o întîmplare, ci totul s-a derulat după un plan bine pus la punct", a explicat o sursă GSP, detaliind că fotbaliştii au dispărut pe blat din hotelprintr-o magazie aflată în spatele stabilimentului!

Piţi şi staff-ul erau în hol
Asta se întîmpla în timp ce selecţionerul şi stafful lui zăboveau în hol sau în părculeţul din faţă, la discuţii. Dar şi spre a preveni eventuala dispariţie a vreunui jucător. Odată scăpaţi, Mutu şi Tamaş s-au întors abia în jurul orei 5 dimineaţa.

Cel puţin astea ar fi fost concluziile investigaţiilor declanşate de Piţurcă imediat ce a aflat despre minunea curajoşilor de la lot.

Torje l-a dat în primire pe Tamaş
Iar selecţionerul s-a prins că e ceva în neregulă la antrenamentul de marţi dimineaţă, cînd i-a simţit "morţi" pe ambii jucători. Atunci a pornit cercetările. "Are nas şi i-a ghicit în cîteva minute. Băieţii n-au recunoscut imediat, dar, pînă la urmă, i-au dat dreptate lui Piţurcă", a povestit aceeaşi sursă GSP.

Printre cei strînşi cu uşa în ancheta antrenorului ar fi fost şi Gabi Torje. Dinamovistul stătea în aceeaşi cameră cu Tamaş şi, întrebat de Piţi, a trebuit să-i spună că fundaşul lui WBA a lipsit, într-adevăr, toată noaptea din hotel! Iar selecţionerul bănuieşte că Mutu şi Tamaş ar fi avut şi cîţiva complici în personalul stabilimentului, posibil chiar printre românii care erau angajaţi acolo!

Alcool şi fete

Şi încă o informaţie aflată în posesia staffului "naţionalei" a fost aceea că la mijloc ar fi fost, de fapt, un cocktail exploziv fete - alcool, care le-a tăiat picioarele celor doi, incapabili să se mai refacă în timp util spre a apărea fresh la şedinţa de pregătire la care s-au dat în vileag printr-o participare suspect de timidă. Un singur lucru nu l-a mai interesat pe Piţurcă: locaţia bairamului. Dar nici nu mai conta, sentinţa fusese scrisă!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com