Petrecere-surpriză! Mutu a fost îndopat cu pastramă de urs

Adrian Mutu este de ieri Cetăţean de Onoare al oraşului Buşteni. Alături de el, a mai primit distincţia şi campioana olimpică la judo, Alina Dumitru.




Venirea atacantului Cesenei a blocat centrul oraşului de la poalele Bucegilor. O armată de ziarişti şi vreo sută de localnici, dornici să surprindă evenimentul, au aglomerat spaţiul din faţa primăriei. Zece fete de liceu, extrem de cochete, l-au aşteptat pe fotbalist cu buchete de flori, pe care i le-au oferit în schimbul unui pupat.

Pe margine, Ion Panţuru, fostul mare bober al României, medaliat la Olimpiada din 1968, se întreba ce legătură are Mutu cu Buşteniul. Emanoil Savin, primarul urbei, cel care a avut iniţiativa, a lămurit imediat problema: "Este un sportiv cu care ne mândrim. Ne-am dori ca prin această distincţie să-i atragem pe cei mai buni sportivi din România la Buşteni". Întâmpinat cu afinată şi pâine tradiţională, Mutu şi-a adus şi el aminte că a petrecut luni întregi la Buşteni, pe vremea când făcea cantonamente în ţară.

Cadou de 50.000 de euro
Atât Mutu, cât şi Alina Dumitru au primit câte 500 de metri pătraţi într-o zonă superbă din Buşteni, numită Valea Cerbului, unde să-şi facă o vilă. "Este un loc aşa cum îţi doreşti tu, fără nimeni în preajmă", i-a spus, pe un ton confidenţial, Savin. Pe lângă cei 500 de metri, Mutu va mai primi şi 1.500 de metri, cu titlu de concesiune. "Preţul zonei este de 100 de euro metru pătrat. Dacă nu venea criza, era dublu sau triplu", a explicat un consilier local. Deci, un cadou de 50.000 de euro pentru cei doi sportivi.

Piţurcă l-a sunat pe Mutu
Bine dispus, Mutu a acceptat să vorbească şi despre fotbal, deşi este în vacanţă. "Nu mă întrebaţi nimic despre Cesena, pentru că am promis că vorbesc prima oară la conferinţa lor de presă", a explicat Adi. N-a ocolit însă subiectul naţionalei: "Mă bucur că a venit Victor Piţurcă. Ştie foarte bine atmosfera din lot, venirea lui este un plus. M-a sunat chiar acum câteva minute, în timp ce veneam pe drum, dar nu vă spun ce mi-a zis. Obiectivul nostru este să ne calificăm la turneul final, iar dacă vom juca aşa cum am făcut-o cu Bosnia, atunci avem speranţe. Mi-aş dori ca Rădoi şi Chivu să revină la naţională".

A băut doar vin roze
Evenimentul a continuat cu o "masă tradiţională" la Hotelul Alexandros, unde Mutu a mâncat şorici, brânzeturi, pastramă de urs şi salam de mistreţ, şi a gustat un pahar de vin roze, pe care l-a comparat cu sortimentul său din Italia, "Dieci di Mutu". Un lăutar a condimentat momentul cu câteva melodii de petrecere, improvizând câteva strofe în cinstea fotbalistului. Mutu şi Savin au coborât ulterior în crama hotelului, iar fotbalistul a rămas peste noapte ca oaspete al stabilimentului.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com