E OFICIAL Mutu a semnat cu Cesena! Vezi datele contractului si PRIMA declaratie a Fenomenului:

Mutu a ajuns la un acord cu Cesena! Fenomenul se desparte de Fiorentina dupa 5 ani in tricoul viola!

  E OFICIAL Mutu a semnat cu Cesena! Vezi datele contractului si PRIMA declaratie a Fenomenului:

Mutu a semnat un contract pe doi ani cu Cesena si va castiga 1,8 milioane de euro pe an. Angajamentul lui Mutu prevede si o optiune de prelungire pentru un sezon.

Cesena, locul 15 in ultima editie din Serie A, are ca obiectiv un loc in jumatatea superioara a clasamentului in sezonul viitor.

"Sunt entuziasmat si abia astept sa incep aceasta noua aventura. Vreau sa ii multumesc presedintelui ca m-a pus in mijlocul unui proiect atat de ambitios cum e cel al Cesenei, un club care a aratat recent ca are idei clare", a spus Mutu.

"Acum merg in vacanta dar ma voi intoarce in oras sa caut casa si sa ma pun in serviciul antrenorului cat mai rapid posibil. Am acceptat si o reducere de salariu. Vreau sa le multumesc celor de la Fiorentina si familiei Della Valle pentru anii minunati pe care i-am petrecut impreuna. Mereu voi avea avea in minte acea experienta", a mai zis Mutu.

"Sunt foarte fericit că am reuşit să-l aducem pe Mutu", a declarat preşedintele Cesenei, Igor Campedelli.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com