Mutu la Blackburn, cotă 3! Englezii pariază pe revenirea "Briliantului" în Premier League

De faptul că Mutu se va despărţi în această vară de Fiorentina profită casa de pariuri engleză Skybet, care îşi invită clien­ţii să mizeze pe următoarea echipă a atacantului român.

Dacă tot e pauză competiţională, deci meciurile sunt mai rare în această perioadă, casele de pariuri inovează pentru a-şi ţine aproape clienţii. Englezii de la Skybet au găsit în transferuri un subiect "cald" şi au profitat imediat pentru a pune cote pe viitoarele destinaţii din această vară ale câtorva jucători. Printre ei şi Adrian Mutu! Numai că, dacă la majoritatea fotbaliştilor sunt date câteva variante, pentru "Briliant" nu există decât varianta Blackburn, care este cotată cu 3!

Mutu a mai jucat în Premier League la Chelsea, în sezonul 2003-2004, însă a plecat de acolo cu scandal, după ce s-a descoperit că a consumat cocaină. Litigiul dintre cele două părţi nu s-a rezolvat nici până acum. Englezii îi cer românului daune în valoare de 17 milioane de euro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com