Blackburn Rovers îl vrea pe Adrian Mutu

Potrivit publicaţiei "Gazzetta dello Sport", românul Adrian Mutu, jucător de care şefii grupării Fiorentina vor să se despartă în această vară, poate ajunge în Anglia, la Blackburn Rovers.

"Briliantul" (32 de ani) ar fi la a doua experienţă în prima ligă engleză, după sezonul petrecut la Chelsea Londra, între 2003 şi 2004. Atunci, Mutu a început bine, marcând aproape meci de meci, însă problemele cu cocaina l-au scos din echipă şi l-au forţat să se transfere în italia, la Juventus. În această vară, pe urmele lui Mutu mai sunt şi alte echipe, precum Cesena (care l-a vrut şi în iarnă), AC Milan, Galatasaray, Kuban Krasnodar (echipa lui Dan Petrescu) sau Al Ain (formaţie antrenată de Cosmin Olăroiu).

Formaţia din Blackburn nu ar avea mari probleme cu achitarea unui salariu consitent al românului, după ce Manchester United a oferit, chiar azi, 20 de milioane de euro pentru fundaşul Phil Jones. Mutu mai are un an de contract cu Fiorentina, însă toscanii i-ar da drumul şi gratis. "Briliantul" nu ar fi primul atacant experimentat care joacă la Rovers, grupare antrenată de Steve Kean, Roque Santa Cruz sau Benny McCarthy purtând şi ei tricoul "alb-albastru" în ultimii ani.

"Arte et Labore" este motto-ul formaţiei de pe Ewood Park (n.r. în traducere, prin talent şi muncă), iar Mutu ar putea avea mici probleme de adaptare, în special cu a doua parte a sloganului. Blackburn, singura echipă fără mari pretenţii care a rupt dominaţia granzilor în Premier League, câştigând titlul în 1995, sub comanda lui Kenny Dalglish, a încheiat sezonul trecut pe locul 15, luptându-se din greu pentru evitarea retorgradării. Clubul Blackburn Rovers, fondat în urmă cu 135 de ani, şi-a trăit perioada de glorie la cumpăna dintre secolele 19 şi 20, când a cucerit cinci Cupe ale Angliei şi două titluri naţionale.


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com