Scandalurile i-au distrus cariera! Milan şi Juventus l-au vrut, dar au renunţat la idee

Mutu a ajuns, la 32 de ani, să joace la o formaţie al cărei obiectiv este rămânerea în Serie A. Ar fi putut evolua acum la o echipă foarte bună din Europa, dar scandalurile în care a fost implicat i-au creat o imagine de băiat rău, de care cluburile mari se feresc.




A jucat la Inter, Chelsea şi Juventus, dar capriciile l-au transformat dintr-un mare talent într-un jucător care la 32 de ani mai are puţine perspective. De fapt, una singură, care s-a şi concretizat ieri, prin semnarea contractului cu Cesena. După scandalul "Cocaina" din 2004 şi o scurtă escală la Torino, Mutu îşi găsise liniştea la Fiorentina, echipă pentru care a evoluat într-o semifinală de Cupa UEFA şi în două ediţii de Liga Campionilor. A devenit rege la Florenţa, dar Mutu nu şi-a putut schimba năravul şi la începutul lui 2010 a fost din nou suspendat pentru dopaj. Fusese depistat pozitiv cu sibutramină şi, recidivist fiind, a primit interdicţie de a juca timp de nouă luni. I s-a iertat şi acest episod, dar la scurt timp după revenirea pe teren, a avut un conflict aprins cu antrenorul Mihajlovic.

Milan şi Juventus l-au vrut, dar au renunţat la idee

Evoluţiile sale au devenit tot mai şterse, iar oficialii "viola" voiau cu orice preţ să scape de el. S-a vorbit despre oferte de la Inter, Milan, Juventus sau Marseille, dar Adrian a terminat prin a pleca gratis la Cesena, o echipă al cărei obiectiv este salvarea de la retrogradare.

În 2006, Mutu a agresat un ospătar din Constanţa, iar patru ani mai târziu a bătut un alt ospătar, de data aceasta albanez

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com