A acceptat Mutu oferta lui Kuban? Iată culisele unei oferte faraonice

Zilele lui Adrian Mutu la Fiorentina sunt numărate, acolo unde jucătorul român nu mai este dorit de oficialii grupării viola.

Italienii scriu că "Briliantul" şi-a dat deja acordul pentru un transfer la echipa lui Dan Petrescu, Kuban Krasnodar. Aceeaşi sursă spune că Mutu ar fi negociat contractul cu ruşii la vila sa din Miami


"Oferta ruşilor este de 2 milioane de euro pe sezon plus bonusuri consistente de performanţă şi un avion privat, pe care Mutu să-l folosească pentru deplasările în România sau Italia. Propunere căreia decarul viola i-ar fi spus «Da». Odată ajuns la un acord cu jucătorul, echipa rusă nu va avea niciun obstacol în a ajunge la o înţelgere şi cu Fiorentina, ştiut fiind că aceasta încearcă să scape de «Fenomen»", scriu cei de lafiorentinanews.com

Mutu are un salariu de 3 milioane de euro la Fiorentina, cu care mai are un an de contract, însă oficialii viola speră să scape de atacantul român încă din această vară.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com