Mutu e VEDETA SUPREMA a Cesenei! "Adrian a fost visul nostru interzis, nu putem sa credem ca l-am luat!"

Mutu a semnat pe doi ani cu Cesena abia azi, insa e deja cel mai important nume din echipa.

  Mutu e VEDETA SUPREMA a Cesenei! "Adrian a fost visul nostru interzis, nu putem sa credem ca l-am luat!"

Directorul tehnic de la Cesena, Lorenzo Menotti, spune ca transferul lui Mutu va aduce o cu totul alta perspectiva a intregului oras de a privi fotbalul. Mutu va fi omul in jurul caruia se construieste o noua echipa la Dino Manuzzi.

"Am incercat sa-l luam pe Adrian pentru ca il vrem in centrul unui proiect pentru mai multi ani. Suntem convinsi ca va face spectacol si ii va ajuta sa creasca in joc pe baietii nostri mai tineri. Adi a fost intotdeauna visul interzis pentru noi.

Va readuce entuziasmul in orasul nostru, oamenii vor aprecia ca a ales sa vina aici in loc sa mearga la o echipa de nivel inalt. Ii multumim Fiorentinei pentru ca a fost mereu deschisa fata de noi, avem un raport excelent cu presedintele Della Valle si cu directorul sportiv Corvino", a spus Manuzzi.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com