Al Ain recunoaşte: ”Negociem cu Mutu”

Sub protecţia anonimatului, un oficial al clubului Al Ain din Emiratele Arabe Unite a admis că se află în negocieri cu atacantul român al Fiorentinei.




Zvonurile referitoare la un posibil transfer al lui Adrian Mutu (32 de ani) de la Fiorentina la Al Ain au căpătat consistenţă astăzi, în urma unei declaraţii a unei persoane care lucrează la clubul din Emiratele Arabe Unite.

”Discutăm cu mai mulţi fotbalişti străini, printre aceştia aflându-se şi românul. Da, negociem cu Mutu, dar tratativele sunt în plină desfăşurare şi aşteptăm un răspuns din partea lui”, a declarat un oficial al lui Al Ain, citat de site-ul sport360.com.

Dacă va accepta un transfer la gruparea din Emiratele Arabe Unite, Adrian Mutu va fi coleg cu fostul stelist Vali Badea şi va fi pregătit de antrenorul român Cosmin Olăroiu. La Al Ain ar putea sosi în această vară şi fostul internaţional Mirel Rădoi, în prezent sub contract cu formaţia saudită Al Hilal.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com