Ziarul ring - Adi Mutu s-a intors sub aripa fraților Becali

Un nou început pentru Adrian Mutu odată cu trecerea sa de la Fiorentina la Cesena. Transferul a fost făcut şi cu implicarea fraţilor Becali, care vor deveni din nou impresarii “Briliantului”.

Plecarea lui Adrian Mutu de la Fiorentina le deschide din nou drum fraţilor Becali în a-l manageria pe atacantul naţionalei. Mutu a fost nevoit să se despartă de Victor Becali în luna ianuarie, acest lucru fiindu-i impus de Andrea Della Vale, patronul grupării “viola”. Şeful grupării din Firenze fusese etichetat de către Giovani Becali drept “pantofar”, aluzie la afacerile acestuia cu încălţăminte, iar cel care a avut de suferit a fost chiar Adi Mutu. După ce s-a despărţit de fostul impresar, Mutu a semnat cu italianul Pietro Chiodi, chiar finul lui Victor Becali. “Briliantul” a rămas în relaţii excelente cu Victor şi Giovani, iar acest lucru se va vedea zilele următoare. Surse apropiate fotbalistului susţin că Mutu va reveni sub tutela lui Victor Becali, acesta fiind implicat direct şi în plecarea atacantului la Cesena. De altfel, sosirea în România a piteşteanului are ca scop,printre altele, tocmai reluarea relaţiei dintre cele două părţi. Tot în aceste zile, Mutu se va întâlni şi cu un vechi prieten care a fost în stare de arest timp de opt luni şi care a fost eliberat în urmă cu doar câteva zile.


A treia oară la Becali
Fraţii Becali sunt la al treilea “mandat” cu Adrian Mutu, după ce l-au impresariat pe fotbalist la începutul carierei acestuia până la episodul Chelsea. Atunci, după un scandal în care s-au aruncat vorbe grele, Mutu, aflat în stare de suspendare pentru scandalul “cocaina”, a preferat să semneze cu GEA World, firma de impresariat a lui Alessandro Moggi. Cum Chelsea îl ameninţa că îi va cere despăgubiri în valoare de 17 milioane de euro, în 2009, Mutu s-a împăcat cu fraţii Becali, aceştia promiţându-i că-l vor scăpa de o eventuală pedeapsă.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com