Cesena: "Mutu nu mai vine, cere prea mulţi bani" / Impresarul lui Mutu: "Aflăm în 4-5 zile"

Clubul Cesena a anunţat pe site-ul oficial că a întrerupt tratativele pentru transferul atacantuluiAdrian Mutu, divergenţele economice dintre cele două părţi fiind prea mari.

"Preşedintele Cesena Calcio, Igor Campedelli, s-a întâlnit marţi la Roma cu Pietro Chiodi, agentul jucătorului român. Preşedintele a profitat de prezenţa la Roma pentru a testa fezabilitatea operaţiunii Mutu. Însă tratativele au fost întrerupte din cauza divergenţelor economice între cele două părţi", scrie site-ul oficial al clubului Cesena, citat de Mediafax.



Impresarul lui Adrian Mutu, Pietro Chiodi, a vorbit la GSP TV despre situaţia internaţionalului român:

"În acest moment nu se ştie ce se întîmplă. În plus, mergem înainte cu negocierile cu Cesena şi alte echipe. Eu sper să se rezolve mutarea lui Mutu la alt club cît mai repede. Aflăm în 4-5 zile ce şi cum. Mutu e în vacanţă acum şi nu cred că sînt şanse să ajungă la Kuban. Cesena era o soluţie foarte bună pentru Adi", a spus Chiodi.

Mutu are contract cu Fiorentina până în 2012, unde evoluează din 2006.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com