Mutu, "părăsit" de paparazzi

La Kuban Krasnodar, club cu care urmează să semneze, piteşteanul ar putea să-şi facă de cap liniştit.

Adrian Mutu, vedeta Fiorentinei şi a naţionalei de fotbal a României, urmăreşte să dea ultimul "tun" al carierei. Antrenorul Dan Petrescu îl vrea pe piteştean cu orice preţ la Kuban Krasnodar, revelaţia actualei ediţii din campionatul Rusiei (echipa este noupromovată, dar ocupă locul 6, cu 21 de puncte după 13 etape).

Negocierile au fost demarate zilele trecute şi au fost confirmate de Ivan Porenko, viceguvernator al regiunii Krasnodar şi personaj influent la Kuban.

Conform jurnaliştilor italieni, tranzacţia este ca şi perfectată: Mutu va primi două milioane de euro pe sezon.Piteşteanul mai are un an contract cu gruparea toscană, însă peninsularii vor să scape de el cu orice preţ, după problemele pe care le-a iscat ca urmare a consumului de substanţe interzise, dar şi fiindcă a bătut un ospătar albanez.

Se îndepărtează de echipa naţională


Mutu ar deveni starul formaţiei la care evoluează Gigel Bucur, Dacian Varga şi Lacina Traore. "Ar fi binevenită sosirea lui Mutu la echipă. Orice jucător român, şi nu numai, va fi bine primit aici. Echipa are nevoie de superjucători. Conform statisticilor, campionatul Rusiei este al şaselea ca valoare din Europa, dar sub cel al Italiei, de unde vine Mutu", crede atacantul Gigel Bucur, aflat şi el, până de curând, în circuitul naţionalei.

În Rusia, Mutu nu va fi urmărit pas cu pas de paparazzi, aşa cum se întâmplă în Italia şi în România. "Sunt şi aici restaurante şi cluburi ca la Bucureşti, dar nu există paparazzi", precizează Bucur, spre liniştea lui Mutu.

Cinci ore pe drum


Dacă se va face transferul la Kuban, care poate fi doar o chestiune de ore, Adi Mutu s-ar îndepărta de echipa naţională, unde oricum nu mai are multe selecţii de bifat. De la Krasnodar până la Bucureşti, ruta cea mai scurtă, cea prin Viena, înseamnă peste cinci ore pierdute pe drum.

"Trei ore faci cu avionul până la Viena, iar de-acolo, încă o oră şi jumătate- două. Plus perioada în care schimbi avioanele. Ăsta este cel mai scurt drum", explică fostul "vârf" de la Sportul Studenţesc şi de la FC Timişoara.

"Ar fi binevenită sosirea lui Mutu. Campionatul Rusiei este al şaselea ca valoare."
GIGEL BUCUR, fotbalist la Kuban Krasnodar


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com