BOMBĂ în Serie A! Mutu s-ar putea întoarce la echipa care i-a salvat cariera!

Strategia lui Mutu prinde contur. Românul este dorit de cluburi precum Galatasaray, Cesena sau Kuban Krasnodar, dar "briliantul" a ezitat să dea un răspuns concret ofertelor.

Se pare că un vechi club la care a evoluat atacantul român îl vrea din nou. Juventus l-a trecut pe Mutu primul în lista priorităţilor. Se pare că bianconerii vor avea de înfruntat concurenţa unui alt club din Serie A. Igor Campedelli, preşedintele Cesenei, l-ar da la schimb pe mijlocaşul Marco Parolo şi i-ar oferi lui Mutu un contract de 4 milioane de euro, împărţiţi în 3 sezoane.


La Fiorentina, atacantul român primeşte 2 milioane de euro pe an, dar oficialli viola ar fi dispuşi să renunţe la serviciile lui şi gratis.

Mutu a mai jucat la Juventus în 2005-2006, imediat după ce şi-a ispăşit suspendarea în urma scandalului cu Chelsea, reuşind 7 goluri în 32 de partide pentru "bianconeri".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com