Florin Caramavrov: Cum s-a păcălit Mutu

„O nouă şansă pentru Mutu!” „Sperăm că a învăţat din greşelile trecutului!” „Îşi va relansa cariera!” Hai să fim serioşi! Sunt clişee care deja obosesc. Mutu n-a învăţat niciodată nimic, n-a înţeles nimic din ce i s-a întâmplat rău în carieră. Şi-a irosit talentul băgându-şi în venă, certându-se cu antrenorii, caftind ospătari, pierzând nopţile prin cluburi când se afla în cantonamentul naţionalei. Păi el abia scăpase de suspendarea de după „cazul sibutramina”, şi s-a certat cu antrenorul Mihajlovic şi cu conducerea clubului, în loc să tacă şi să înghită. Ruptura de Fiorentina era clară! Mutu nu mai avea ce să caute la această echipă după tot ce s-a întâmplat, iar plecarea la Cesena i-a picat din nou ca o pleaşcă.

Adică soarta i-a mai întins o mână, tot pe bani mulţi, chiar dacă se zice că şi-a mai redus din pretenţiile salariale.
Mă întreb cât va rezista Mutu fără un nou scandal. Că va fi la Cesena, că va fi la naţională, acesta va apărea inevitabil, cum au apărut până acum aproape anual câte unul-două. Veţi spune că Mutu ne-a salvat cu Luxemburg şi cu Bosnia. Eu zic că e cam puţin în doi ani în care ar fi trebuit să fie liderul naţionalei, alături de Chivu, un alt absent celebru de sub tricolor.

Mutu a fost şi a rămas un golan. A păcălit fotbalul, a păcălit cluburile pe unde a trecut, a păcălit viaţa, s-a păcălit de fapt pe el însuşi. Până la urmă, e treaba lui, viaţa lui, cariera lui, nu? Scopul şi l-a atins, a câştigat bani mulţi din fotbal, oferind foarte-foarte puţin.

Ne cramponăm atât de talentul lui Mutu, de golurile lui prea puţine în partide cu echipe mari. Într-adevăr, n-avem prea mulţi jucători de valoare, dar, decât să aştepţi să te salveze unul ca Mutu, mai bine te lipseşti şi îţi faci o echipă. Chiar dacă ar dura trei, patru sau mai mulţi ani.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com