Dan Petrescu: "Mutu nu e pe lista noastră!"

Dan Petrescu, antrenorul român al formaţiei Kuban Krasnodar, a negat interesul clubului său pentru atacantul român Adrian Mutu, după ce ieri, mai multe surse îl dădeau ca şi transferat pe "Briliant" în Rusia.

"Mutu nu vine la noi. Nu e pe lista noastră", a fost dezminţirea oferită azi de Dan Petrescu pentru EVZ. În urmă cu câteva zile, Ivan Peronko, viceguvernatorul regiunii Krasnodar, anunţase însă că oficialii de la Kuban negociază mutarea cu Fiorentina. "Adrian Mutu nu a semnat încă, dar negocierile sunt în plină desfăşurare. Avem nevoie de întăriri", a spus atunci politicianul, care s-a mai implicat şi în trecut în strategia de transferuri a clubului.

La Kuban evoluează deja doi români, foştii jucători ai Sportului Studenţesc - Dacian Varga şi Gigel Bucur -, dar şi ex-atacantul grupării CFR Cluj, ivorianul Lacina Traore.

Ieri, jurnaliştii italieni susţineau că tranzacţia este ca şi perfectată: Mutu urma să primească două milioane de euro pe sezon. Piteşteanul mai are un an de contract cu gruparea toscană, însă peninsularii vor să scape de el cu orice preţ, după problemele pe care le-a iscat ca urmare a consumului de substanţe interzise, dar şi fiindcă a bătut un ospătar albanez.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com