Sperante de renastere pentru Mutu

Transferul de la Fiorentina la Cesena poate fi considerat inapoi, dar italienii ii dau sperante de renastere pentru Mutu. Inaintea "Briliantului" si alti fosti mari fotbalisti au facut acest pas care s-a dovedit a fi un succes.


Trecerea lui Mutu la Cesena, echipa clasata pe locul 15 in ultimul sezon al Serie A, a fost privita cu scepticism de multa lume, atat in Romania cat si in Italia. Jurnalistii de la Sky sustin insa ca pentru Mutu aceasta poate fi mutarea castigatoare.

Pentru a intari acest lucru, ei au dat cinci exemple de jucatori mari care au facut un pas inapoi pe final de cariera si au avut numai de castigat.

Exemplele care-i dau sperante lui Mutu:


1. Roberto Baggio - La 30 de ani s-a transferat de la AC Milan la Bologna, unde a marcat 22 de goluri in 30 de meciuri. A ajuns apoi la Inter Milano.

2. Beppe Signori - Tot la 30 de ani, Signori a lasat Sampdroai pentru Bologna, reusind sa inscrie de 66 de ori in 142 de meciuri.

3. Demetrio Albertini - Dupa ce in prealabil jucase pentru AC Milan, AtleticoMadrid si Lazio, Albertini a ajuns la 33 de ani la Atalanta. Dupa un sezon foarte bun a fost cumparat de FC Barcelona.

4. Pep Guardiola - A ajuns la Brescia la 30 de ani, dupa 11 ani petrecuti la Barcelona. S-a simtit bine la Brescia, apoi s-a transferat la Roma, insa, revenit la Brescia a fost suspendat pentru dopaj.

5. Enrico Chiesa - O accidentare la genunchi i-a pus bete in roate fostului atacant, care in 2003 a gasit calea renasterii la Siena, unde a fost mereu decisiv in salvarea de la retrogradare, timp de cinci sezoane.

De ce trebuie sa se teama Mutu:


Nu toti fotbalistii mari care au facut pasul spre o echipa mica au avut de castigat. Cel mai elocvent exemplu este Bobo Vieri. Dupa doua sezoane nefaste la Milan si Monaco, Vieri a ajuns la Atalanta, unde nu a confirmat.

Un alt exemplu este cel al lui Mario Jardel, care din 2003, dupa ultimul sezon bun la Sportin Lisabona, s-a plimbat fara rezultat pe la Bolton, Ancona, Newell's, Alaves, Goias, Beira-Mar, Anorthosis, Newcastle Jets, Criciuma, Ferroviario, AMerica, Flamengo, Cherno More si Rio Negro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com