Petrescu îl cere urgent pe Mutu

După înfrângerea din derby-ul local cu FC Krasnodar (0-1), a doua la rând în campionat, Dan Petrescu a cerut întăriri la Kuban. Mutu ar rezolva problemele din ofensiva ruşilor, antrenorul român fiind exasperat de ineficacitatea atacanţilor săi.

Dan Petrescu simte că la Kuban ceva nu mai merge! Cu o singură victorie în ultimele şase partide în campionat, echipa „Bursucului" se îndepărtează cu paşi siguri de prima jumătate a clasamentului şi, implicit, de obiectivul stabilit la începutul sezonului: un loc în cupele europene. În plus, ultimele două meciuri s-au soldat cu tot atâtea înfrângeri, ambele cu 0-1. Prima, la Krîlia Sovetov, „lanterna roşie" la acel moment, iar cea de-a doua sâmbătă seară, în derby-ul oraşului cu FC Krasnodar, oaspeţii marcând în inferioritate numerică. Iar viitorul nu se anunţă nici el mai roz: în următoarele cinci runde, Varga, Bucur şi compania vor întâlni Zenit, Rubin Kazan, Spartak şi Dinamo Moscova!


Traore a ratat un penalty

Exasperat de ratările elevilor săi, în principal de cele ale lui Lacina Traore (care în meciul cu FC Krasnodar a ratat un penalty), Petrescu le-a cerut şefilor său întăriri serioase în această vară. „În mod normal, la cum am arătat în ultimele meciuri, avem nevoie de sânge proaspăt, patru-cinci jucători noi! Trebuie să ne mişcăm însă rapid, pentru că timpul nu e de partea noastră", a spus „Bursucul", principalul vizat de antrenorul român fiind Adrian Mutu.

Deşi Petrescu a declarat că atacantul Fiorentinei nu este o ţintă pentru echipa sa, tot el recunoştea în urmă cu câteva luni: „Orice antrenor din lume şi l-ar dori pe Mutu în echipă". Totodată, vicepreşedintele lui Kuban a venit săptămâna trecută cu o declaraţie ce nu lasă loc interpretărilor. „Nu putem ascunde faptul că ne interesează Adrian Mutu", a spus Ivan Peronko. Mai mult, în presa din Italia au apărut şi detaliile contractului pe care „Briliantul" l-ar avea la Krasnodar: salariu de două milioane de euro plus bonusuri şi avion privat la dispoziţie, 24 din 24.

Înapoi la Juventus?

Kuban are însă concurenţă mare pentru Mutu. După Cesena, Genoa şi AC Milan, un alt club din Italia şi-a manifestat interesul pentru atacant. Este vorba de Juventus, echipă la care Adrian Mutu a mai evoluat în sezonul 2005-2006, imediat după scandalul „Cocaina" de la Chelsea. Românul mai este dorit la Galatasaray sau Al Ain, echipa lui Olăroiu din Emiratele Arabe Unite.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com