S-au blocat la salariu! Cesena a renuţat la Mutu

După cinci ani în care a fost înger şi demon pentru Fiorentina, Mutu e gata pentru o nouă aventură. Românul vrea să rămână în Serie A, Cesena fiind echipa care şi-l doreşte cel mai mult. Impresarul "Briliantului", Pietro Chiodi, a negociat ieri ore în şir cu oficialii alb-negrilor, dar discuţiile s-au blocat la salariu.

Asaltat de oferte exotice, Mutu vrea să-şi continue cariera tot în Italia. Ieri, la Roma, au avut loc negocieri intense între impresarii săi şi reprezentanţii clubului din provincia Emilia-Romagna. Principalul impediment a fost însă salariul mare al internaţionalului român, care a dus negocierile până târziu în noapte, iar în cele din urmă le-a blocat. "Astăzi, 21 iunie, preşedintele Igor Campedelli s-a întâlnit la Roma cu Pietro Chiodi, agentul lui Mutu. Din păcate, negocierile s-au întrerupt din cauza divergenţelor economice prea mari între cele două părţi", a explicat Cesena printr-un comunicat oficial postat pe site-ul clubului.

Dorit de Minotti, fostul oficial al Parmei

Cel care s-a bătut pentru transferul lui Mutu la Cesena este un cunoscut al "Briliantului", Lorenzo Minotti. Actualul director sportiv al alb-negrilor a ocupat între 2002 şi 2004 funcţia de team-manager la Parma, unde s-a înţeles excelent cu internaţionalul român. De altfel, Minotti este şi unul dintre prietenii buni ai lui Mutu. Iar interesul "căluţilor de mare" pentru "Briliant" nu e nou. Cesena a fost echipa care a stat la baza ultimului derapaj al atacantului român! În iarnă, în perioada de mercato, Mutu a părăsit antrenamentul Fiorentinei, după ce bătuse palma cu Cesena, dar Della Valle l-a anunţat că nu-l lasă să se transfere în Serie A. Au urmat o lună de suspendare şi alte câteva în care patronul italian a decis că Mutu nu mai face parte din proiectul "new Fiorentina".

2 milioane de euro net este salariul lui Mutu la Fiorentina, cu care internaţionalul român mai are contract până în 2012

95 de goluri în Serie A are Mutu, locul 10 în clasamentul golgheterilor all-time (în activitate). 54 le-a marcat în tricoul Fiorentinei

"Florenţa vrea să strălucească în continuare alături de steaua sa. Adrian, rămâi!", banner afişat ieri de fanii Fiorentinei în afara arenei "Artemio Franchi"

"Poate ne vom înţelege, poate nu"

Imediat după negocierile de ieri, Pietro Chiodi (foto), reprezentantul lui Mutu, a explicat pentru ProSport de ce nu s-a căzut la o înţelegere, dar a dat de înţeles că discuţiile se pot relua.

Cât de aproape este Adrian Mutu de un transfer la Cesena?
Au fost discuţii în cursul zilei de azi (n.r. - ieri), dar tratativele au căzut pentru moment. Deci, în momentul acesta, Adrian este jucătorul Fiorentinei până la finalul contractului.

Scadent peste un an?
Da, expiră peste un an.

Discuţiile au fost purtate la Roma între dumneavoastră, reprezentanţii Fiorentinei şi cei ai Cesenei? A participat şi jucătorul la tratative?
Am discutat doar eu cu preşedintele celor de la Cesena, Igor Campedelli. Ei aveau acceptul Fiorentinei, iar Adrian nu a fost prezent.

Înţelegem că au fost neînţelegeri în privinţa salariului. E posibil ca discuţiile să se reia?
Am avut poziţii diferite în privinţa unor clauze din contract. Nu pot să spun acum exact ce va fi. Poate ne vom înţelege peste două zile sau poate niciodată.

Cariera lui Adrian Mutu în imagini

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com