Mutu, tratament preferenţial la Buşteni: 500 de metri oferiţi gratuit + 1.500 de metri concesionaţi

Alina Dumitru, campioană olimpică şi europeană la judo, şi fotbalistul Adrian Mutu s-au aflat astăzi la Buşteni, acolo unde au primit diploma cuvenită cetăţenilor de onoare ai oraşului.

Pe lîngă trofeele înmînate de primarul Emanoil Savin, vedeta transferată acum cîteva zile de la Fiorentina la Cesena a primit şi actele de concesionare pentru 1.500 de metri pătraţi situaţi în continuarea celor 500 de metri pătraţi cuveniţi cu titlu gratuit cetăţenilor de onoare. "Terenul este pe Valea Cerbului, fără vecini, aşa cum ţi-ai dorit", a afirmat, în discurs, primarul Savin.


Mutu a mulţumit pentru onoruri şi a anunţat că-şi va construi o casă pe terenul primit. "După ce voi încheia cu fotbalul am să petrec mai multă vreme în România. Nu ştiu să schiez, nici nu am voie, de fapt, dar fiul meu ştie şi se va bucura să stăm aici. De asemenea, fetele mele vor putea vedea pentru prima dată zăpada din România chiar la casa noastră din Buşteni", a declarat Mutu, care a mai spus, enigmatic: "Cînd eram pe drum, m-a sunat şi Victor Piţurcă pentru a-mi da nişte sfaturi, nu vă pot spune ce".

Reacţia primarului Savin nu a întîrziat: "Cred că ştiu ce ţi-a spus, pentru că şi el a petrecut destule nopţi frumoase pe aici, pe la noi". Se pare că este vorba de crama primarului în care s-ar afla vinuri de soi şi o afinată celebră în zonă.



Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com