Presa italiană: "Mutu a fost la un pas de AC Milan!"

Atacantul Adrian Mutu a fost la un pas de un transfer la campioana Italiei, AC Milan, la schimb cu Antonio Cassano, însă în final înţelegerea a căzut deoarece românul a cerut un contract pe patru ani, a anunţat, vineri, site-ul tuttomercatoweb.com.


Potrivit sursei citate, înaintea acordului cu Cesena, gruparea la care Mutu s-a transferat joi, a existat un acord între Fiorentina şi AC Milan privind un schimb de jucători Mutu - Cassano. Tratativele s-au încheiat în momentul în care Mutu a cerut un contract pe patru ani cu AC Milan, solicitare ce a fost refuzată de campioni, ţinând cont de vârsta românului (32 de ani), informează Mediafax.
Clubul Cesena a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că a reuşit să îl achiziţioneze pe atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, care a semnat un contract pe doi ani, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

Potrivit presei italiene, Mutu va avea la Cesena un salariu de aproximativ 2 milioane de euro pe sezon.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com