Impresarul lui Mutu: ”Luăm în calcul doar un transfer în Serie A”

Pietro Chiodi spune că tratativele cu Cesena au căzut din cauza perioadei contractului. Şi anunţă că Adrian discută deocamdată doar oferte din Italia

Aflat pe picior de plecare de la Fiorentina, Mutu îşi caută în continuare echipă după ce tratativele cu Cesena au eşuat. "Nu ne-am blocat la partea financiară, ci la perioada contractului", a explicat agentul lui Adrian, Pietro Chiodi. Clubul îi oferise un angajament pe două sezoane, jucătorul a solicitat, ferm, trei ani, astfel încît negocierile s-au blocat la acest capitol.
Chiodi anunţă acum că "sîntem deja în alte discuţii cu trei echipe din Serie A. E vorba despre Mutu şi nu ne permitem să luăm în calcul posibile variante în liga secundă. Intenţia este ca Adrian să continue în Italia, aşa că prioritate au ofertele de aici. Nu cred că se va pune problema unui transfer în altă ţară".

Mutu are în acest moment la Fiorentina un salariu anual de 2,8 milioane de euro, pe care ar dori să şi-l conserve şi în cazul despărţirii de gruparea Viola. Chiodi: "Am un contract de confidenţialitate şi nu pot oferi astfel de detalii vizavi de solicitările financiare ale lui Adrian, dar nu uitaţi că el este un nume mare în Italia".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com