„M-ar ajuta mult să vină Mutu la Cesena”


Internaţionalul Adrian Mutu este curat de mai multe formaţii în această vară, despărţirea de Fiorentina părând iminentă. Declaraţia din titlu îi aparţine unui alt internaţional român, dar de juniori, mai precis ieşeanul Ştefan Popescu, care la 18 ani a încheiat sezonul tot la Cesena, dar la echipa care activează în „Primavera”, din campionatul de tineret al Italiei.

Ştefan Popescu a ajuns în ianuarie la Cesena şi s-a impus repede ca titular pe postul de fundaş stânga la Primavera. Tricoul cu nr. 3 îi aparţine, dar nu este din cale-afară de mulţumit de ce a realizat la Cesena în cele câteva luni în care a jucat. „Eu am ajuns acolo din ianuarie, dar au mai venit şi alţi jucători abia în martie şi n-am avut timp să închegăm o echipă bună”.

Ambiţiile sunt însă crescute pentru următorul sezon, unul care ar putea influenţa cariera lui Ştefan la Cesena dacă la echipa mare ar ajunge Adrian Mutu. „Ce mult m-ar ajuta dacă Mutu ar veni la Cesena...”, susţine cel care a făcut primii paşi în fotbal la Noua Generaţie Iaşi. Cesena are jucători foarte buni în opinia sa, dar prezenţa lui „Il Fenomeno” ar ajuta mult echipa. „Are atât de multă experienţă! Rămâne în continuare un fotbalist capabil să facă diferenţa”, a adăugat Ştefan, menţionând că-l cunoaşte pe Mutu, de altfel au şi acelaşi impresar, pe italianul Pietro Chiodi.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com