Mutu, chemat la Cesena de un fost coleg: "Ar merita să joace la Inter şi AC Milan, dar aici ar deveni REGE"

Căpitanul echipei Cesena, Giuseppe Colucci, îl cheamă pe Adrian Mutu să semneze cu echipa sa, fiind convins că "Briliantul" ar fi tratat ca un adevărat rege la formaţia din regiunea Emilia-Romagna. Atacantul român este văzut drept achiziţia perfectă pentru a îmbunătăţi atât jocul echipei, cât şi atmosfera din vestiarul acesteia.


"Ar fi o lovitură de maestru din partea lui Campedelli, Adrian este un jucător extraordinar. Este un om ambiţios, dacă îşi pune ceva în cap, realizează. Un băiat de aur, care adoră să glumească, un adevărat element pozitiv pentru vestiar.

Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el la Firenze, dar sunt sigur că pentru Cesena el ar fi soluţia perfectă atât din punct de vedere tehnic, cât şi uman. Adrian Mutu ar deveni un rege la Cesena. La valoarea lui, are merita să evolueze la formaţii ca Inter sau AC Milan, poate oricând să inventeze un gol. Printre alte calităţi, îi place să fie util echipei, atât în atac, cât şi în apărare"
, a spus Colucci în Il Resto di Carlino.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com