Fiorentina îşi ia la revedere de la Mutu: Cu bine Adrian! Mulţumim pentru multele emoţii...

Site-ul fiorentina.it şi-a luat la revedere de la atacantul Adrian Mutu, transferat la Cesena, mulţumindu-i românului şi subliniind că acesta i-a făcut de multe ori fericiţi pe fanii Fiorentinei, dincolo de problemele extrafotbalistice pe care le-a avut.



Fiorentina.it le-a oferit fanilor prilejul să îşi exprime părerea despre Mutu, iar aceştia l-au lăudat pe român, amintind de momentele frumoase pe care le-au trăit datorită lui.

"Mutu era singurul jucător de deosebită clasă pe care îl aveam. Unicul despre care se putea spune: «valorează singur preţul biletului»", a notat unul din suporteri, în timp ce altul a scris: "Adevăraţii suporteri nu te vor uita niciodată".

"Îmi vei lipsi, Fenomeno... îmi va lipsi magia ta de pe teren şi chiar şi din afara terenului", a menţionat un fan.

Potrivit fiorentina.it, clubul din Florenţa l-a cedat pe Mutu la Cesena gratis , iar violanews.com scrie că atacantul român ar fi dorit un contract pe trei ani.

Clubul Cesena a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că a reuşit să îl achiziţioneze pe atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, 32 de ani, care a semnat un contract pe doi ani, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com