Piţurcă: Cesena nu este Fiorentina, dar e bine că Mutu a rămas în Serie A

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, joi, la Braşov, că nu a apucat să discute cu atacantul Adrian Mutu după transferul acestuia la Cesena, dar se bucură pentru fotbalistul român că a rămas în Serie A.




"Am aflat despre transferul lui Mutu la Cesena, însă nu am apucat să vorbesc cu el. Este bine pentru Mutu că a rămas în Italia. Sigur că Cesena nu este Fiorentina, însă este important că a rămas în Serie A. Nu ştiu dacă este mai bine sau mai rău pentru el că a făcut acest pas, dar dacă a semnat înseamnă că aşa a considerat el că este mai bine. Sper să îi meargă bine acolo şi să fie sănătos", a spus Piţurcă, prezent la meciul amical Astra Ploieşti - Oţelul Galaţi, scor 4-1.

Clubul Cesena a anunţat, joi, pe site-ul oficial , că a reuşit să îl achiziţioneze pe atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, 32 de ani, care a semnat un contract pe doi ani, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com