Adrian Mutu semnează astăzi cu Cesena!

Cotidianul Giornale della Toscana aruncă bomba: Adrian Mutu (32 de ani) îşi va oficializa astăzi transferul de la Fiorentina la Cesena.



Telenovela al cărui protagonist este Adrian Mutu a ajuns la final, dacă dăm crezare jurnaliştilor de la Giornale della Toscana. Aceştia pretind că atacantul român va semna astăzi un contract cu Cesena, formaţie care insistă de câteva luni pentru transferul său.

Potrivit sursei citate, Pantaleo Corvino, directorul sportiv al Fiorentinei, şi-a dat acordul pentru plecarea ”Briliantului”, considerând că acesta nu-şi mai justifică salariul de 2.800.000 de euro prin forma demonstrată în sezonul 2010-2011.

Mutu, care a evoluat la Fiorentina începând din 2006, a mai fost dorit, în această vară, de Al Ain (Emiratele Arabe Unite), Galatasaray (Turcia) şi Kuban Krasnodar (Rusia). Deşi nu va câştiga la fel de mulţi bani la Cesena, se pare că atacantul român a preferat această echipă din dorinţa de a rămâne în Italia.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com