ADEVARATUL motiv pentru care nu l-a chemat Lucescu pe Mutu la lot:

Fostul selectioner crede ca a facut bine cand nu l-a mai chemat pe Mutu la nationala.

  Misterele echipei nationale! De ce n-a plecat Lucescu mai devreme si ADEVARATUL motiv pentru care nu l-a chemat pe Mutu la lot:

"Si aici lucrurile sunt putin interpretate gresit sau receptionate gresit, tocmai pentru ca au fost niste indivizi care au avut aceasta intentie, de a transmite un mesaj total diferit de realitate. Pana la urma, eu am fost foarte suparat pe Mutu si cred ca am procedat bine. Si asta o spun dupa ce am avut discutiile cu el si dupa ce mi-a recunoscut faptul ca ar fi fost util pentru cariera lui daca cineva ar fi luat niste masuri la primele lui greseli si nu i-ar fi permis sa continue cu aceste greseli. I-a fost, poate, pentru prima data teama ca ar fi putut sa nu mai participe sau sa nu mai ajunga la nationala. Pana la urma, a fost mai degraba o atentionare fata de Mutu. Daca vine la nationala, trebuie sa vina total conectat si schimbat. El s-a prezentat excelent, a venit foarte motivat, ne-a demonstrat tuturor ca a inteles momentele grele prin care a trecut, ca se apropie de final si ca trebuie sa iasa din fotbal cu talent si cu valoare. Iata ca este un castig real pentru echipa nationala", spune Lucescu jr. in ProSport.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com