Licitaţie pentru Mutu

Se ascute lupta pentru obţinerea semnăturii lui Adrian Mutu (32 de ani). Deoarece nu are atât de mulţi bani precum Kuban Krasnodar şi nici prestigiul lui Juventus, Cesena pune la bătaie alte argumente.



Adrian Mutu va avea de unde alege în această vară. Pe adresa atacantului român şi a Fiorentinei au sosit tot felul de oferte, mai mult sau mai puţin tentante. Dacă ruşii de la Kuban Krasnodar i-au propus un salariu stagional de 2.800.000 de euro, superior celui actual, iar Juventus îl atrage cu şansa de a se bate la titlu în Italia, Cesena se bazează pe alte atuuri în discuţiile cu Adi şi cu şefii clubului său. “Mutu ar fi starul nostru”, a declarat preşedintele Igor Campedelli, care a oferit Fiorentinei doi jucători la schimb: mijlocaşul Parolo şi atacantul Giaccherini.


În plus, chiar dacă nu va încasa un salariu anual mai mare decât cel de acum (1.800.000 de euro), “Briliantul” ar putea fi încântat de ideea de a rămâne în Italia şi de distanţa mică (212 km), uşor de parcurs, dintre Cesena şi Florenţa, oraşul pe care a declarat că îl iubeşte.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com