Mutu, corigent pe sezonul 2010-2011

Unul dintre cei mai importanţi fotbalişti care au reprezentat România în străinătate, Adrian Mutu, a avut evoluţii nu tocmai bune în stagiunea recent încheiată.


Atacantul Fiorentinei şi-a făcut singur viaţa grea în sezonul 2010-2011. A pierdut startul sezonului din cauza celor 9 luni de suspendare primite din cauza dopajului cu sibutramină, a bătut un chelner într-un local de noapte din Florenţa şi a fost suspendat câteva săptămâni pentru că a părăsit de capul lui şedinţa de antrenament. “Am să vă fac să urlaţi de bucurie cu golurile mele”, le promitea Mutu suporterilor toscani la începutul acestui an. Ţi-ai găsit! Românul a marcat doar 4 goluri în 20 de meciuri, bilanţ din cauza căruia şi-a pierdut statutul de “indispensabil” în evaluările şefilor clubului italian. Drept urmare, zvonurile potrivit căreia Fiorentina intenţionează să scape de el în această vară s-au înmulţit ca ciupercile după ploaie în ultima vreme. VERDICT: CORIGENT.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com