Mutu e aproape de Kuban! S-a intalnit de doua ori in 10 zile cu rusii! Vezi ce MEGA oferta i-au facut!

Dan Petrescu e pe cale sa bata palma cu Adrian Mutu!!!

  ULTIMA ORA! Mutu e aproape de Kuban! S-a intalnit de doua ori in 10 zile cu rusii! Vezi ce MEGA oferta i-au facut!

Kuban e pe podium in Rusia iar Dan Petrescu a cerut intariri pentru a putea mentine ritmul si a duce echipa in Champions League. Sefii sai sunt impresionati de performantele de pana acum si sunt gata sa dea bani grei pentru a atrage nume mari.

Adrian Mutu este unul dintre ele, iar presa italiana si rusa anunta ca romanul s-a intalnit cu emisarii rusilor de doua ori in 10 zile.

"Negocierile sunt destul de avansate. Mutu nu a semnat inca, dar nu putem ascunde ca discutiile sunt avansate. Avem nevoie de intariri in echipa" a spus guvernatorul provinciei Krasnodar in presa rusa.


Vineri, acesta s-a intalnit cu Mutu la Miami, acolo unde atacantul Fiorentinei isi petrece vacanta. 2 milioane de euro pe an si un avion privat care sa-l aduca oricand din Rusia pana in Romania sau Italia este oferta facuta de rusi pentru Mutu. La acestea se adauga si bonusurile de calificare in cupele europene sau chiar titlu!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com