"Mutu are de luat 2,8 milioane de la Firenze"


Fostul impresar Ioan Becali a vorbit, în direct în cadrul emisiunii La Dolce Liga, de la Dolce Sport, despre situaţia lui Adrian Mutu şi despre variantele sale în viitorul apropiat.

"Adrian Mutu ar trebui să ramână la Firenze. Degeaba vrea Fiorentina să scape de el, pentru că trebuie să-i şi ofere ceva. Măcar jumătate din salariu. El are de luat în sezonul următor 2,8 milioane de euro net", a spus Ioan Becali la Dolce Sport.

Apoi a vorbit şi despre o eventuală plecare a “Briliantului” spre echipa lui Dan Petrescu, Kuban Krasnodar: "Trebuie să ne gândim puţin. Nu e uşor pentru om cu pretentii, cu familie. Trebuie să te gândeşti şi unde te duci, că vii de la Firenze, ai nişte copii la gradiniţă – nu poţi să-I trimiţi oriunde. Şi cu tot respectul pentru Krasnodar, nu e chiar oraşul potrivit".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com