Ziarul ring - Mutu, intre Juventus si Galatasaray


Nu duce lipsă de oferte în ciuda faptului că rămâne un jucător extrem de costisitor. Adrian Mutu este dorit de Juventus Torino, echipă de la care “Briliantul” a sosit la Fiorentina acum cinci sezoane.



În ciuda salariului foarte mare, Adrian Mutu rămâne unul dintre cei mai căutaţi fotbalişti pe piaţa transferurilor din această vară. Dorit de Galatasaray, Cesena sau Kuban Krasnodar, “Briliantul” a ezitat să dea un răspuns până acum. Contacte secrete de dată recentă cu o grupare puternică din Serie A l-au determinat pe român să amâne discuţiile cu cluburile enumerate. De unde vine raza de speranţă pentru atacantul florentin? Tocmai de la Juventus Torino, clubul care l-a trimis în 2006 la echipa toscană. Echipa piemonteză l-a trecut pe Mutu primul pe lista priorităţilor pentru noul sezon, tehnicianul Luigi Delneri fiind cel care îl solicită pe atacantul român. Şi Cesena încearcă din răsputeri să obţină semnătura lui Adrian Mutu, preşedintele Igor Campedelli punându-l la bătaie pe mijlocaşul Marco Parolo. La Cesena, Mutu ar primi un contract pe trei sezoane în valoare de patru milioane de euro. La Fiorentina, atacantul român primeşte două milioane de euro pe an, dar oficialii viola ar fi dispuşi să renunţe la serviciile lui şi pe gratis. "Nu ascund faptul că suntem foarte interesaţi să-l aducem pe Mutu în Rusia", a declarat vicepreşedintele lui Kuban, Ivan Peronko, pentru presa italiană.

Mutu coleg din nou cu Ujfalusi?

Atacantul naţionalei rămâne în continuare pe lista lui Galatasaray, tehnicianul Fatih Terim anunţând reconstrucţia din temelii a grupării din Istanbul. “Cim-Bom” a declarat că deja poartă negocieri cu nu mai puţin de trei fotbalişti de la Atletico Madrid, uruguayanul Diego Forlan, spaniolul Juan Antonio Reyes şi cehul Thomas Ujfalusi, ultimul fost coleg la Fiorentina şi bun prieten în continuare cu Adrian Mutu. În tentativa sa de a obţine şi semnătura românului, Fatih Terim se bazează pe relaţiile foarte bune pe care tehnicianul le are cu Fiorentina, acesta antrenând gruparea toscană în sezonul 2000-2001. Totuşi, şansele turcilor de reuşită sunt foarte mici având în vedere că Mutu este presat de soţia sa, Consuelo, să-şi continue cariera în Italia.

Arabii nu-l mai vor

Fotbalistul român a avut tratative şi cu echipa lui Cosmin Olăroiu, însă şeicii care deţin Al-Ain au considerat mult prea ridicate pretenţiile lui Mutu, care a cerut cinci milioane de euro salariu. În plus, suma lui de transfer de la Fiorentina este de şapte milioane de euro.

7 goluri a marcat Adrian Mutu în 32 de meciuri jucate pentru Juventus, gruparea încercând readucerea sa la Torino.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com