Ce bancuri au făcut englezii după transferul lui Mutu la Cesena

Transferul lui Mutu la Cesena a fost reflectat în toată presa mondială, dovedind încă o dată statutul de vedetă al atacantului român. Totodată, a arătat însă că rămâne şi cu faima cucerită cu scandalul, sau mai bine zis scandalurile, de dopaj.

Cotidianul Daily Mirror a anunţat pe contul de Twitter transferul, strecurând şi o ironie. Glumele rezultate sunt greu de tradus ca glume, dar uşor de înţeles în limba engleză.


"Adrian Mutu completed move from Fiorentina to Cesena today. Fee for Mutu was undisclosed but, we're told, 'nothing to be SNIFFED at...'", a scris Daily Mirror. În traducere, "Adrian Mutu a finalizat transferul de la Fiorentina la Cesena. Suma de transfer nu a fost dezvăluită, dar, am aflat pe surse, nu e nimic senzaţional" . Expresia folosită este însă "nothing to be SNIFFED at...", verbul SNIFF având şi sensul propriu de "a priza, a trage pe nas".

Imediat, un cititor al Daily Mirror a venit cu propria sa glumă, transmisă mai departe pe contul de Twitter al ziarului: "WORSE JOKE THAN OURS ---> Nice that he has been given another CRACK at a decent career after Chelsea". În traducere: "o glumă mai proastă decât a noastră - e frumos că i s-a mai dat o şansă la o carieră decentă după Chelsea", cuvântul folosit şi subliniat fiind însă CRACK, care se referă şi la un anumit tip de cocaină!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com